وکیل و مشاور حقوقی، هانی ایمانی تکمران از جمله وکلا و مشاوران حقوقی پیشگام، رتبه 9 کانون وکلای دادگستری مرکز و پذیرفته شده مرحله کتبی و شفاهی مرکز وکلای قوه قضائیه می باشد.
ایشان در حوزه امور املاک با توجه به دارا بودن مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی و سابقه نمایندگی حقوقی در شرکت های طبخ حسام و مجتمع تالارهای پذیرایی ستاره ولیعصر به صورت تخصصی فعالیت می نمایند. همچنین ایشان با توجه به موفقیت هایی که در پرونده های کیفری با عنایت به تجربه شان دارند در حوزه امور کیفری نیز دارای تخصص می باشند. از جمله مشاوران آزمون های حقوقی، مسلط به زبان HTML و CSS این مجموعه نیز هستند.
هر شخصی در امور ملکی خود، قبل از هر اقدامی نیازمند مشورت و مشاوره با وکیلی متخصص در زمینه مریوط می باشد. چراکه، کوچکترین اشتباه در این خصوص، خسران مادی و معنوی بسیاری به بار خواهد آورد. لذا، وکلای پیشگام در این مسیر به کمک و همراهی شما می آیند تا از ورود خسارت های جبران ناپذیر جلوگیری شود.
وکیل و مشاور حقوقی هانی ایمانی
درباره من بیشتر بدانید …
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
تفاوت بین وکیل پایه یک دادگستری با مشاوران حقوقی:
1- یکی از عمده ترین تفاوت های وکیل پایه یک دادگستری با مشاور حقوقی در داشتن پروانه وکالت می باشد. به بیان فقهی، رابطه وکیل دادگستری و مشاور حقوقی عموم و خصوص مطلق می باشد. یعنی هر وکیل پایه یک دادگستری می تواند مشاور حقوقی باشد اما هر مشاور حقوقی نمی تواند وکیل پایه یک دادگستری باشد. زیرا، برای وکالت اخذ پروانه از مراجع صالح الزامی است.
2- از تفاوت های دیگر، وکالت یک عقد جایز است و طرفین می توانند بدون هیچ دلیل قانونی و عرفی قرارداد وکالت را فسخ نمایند. لذا، با توجه به ماهیت عقد وکالت با وکیل پایه یک دادگستری حتی اگر در عقد وکالت با وکلای دادگستری شرط اسقاط حق فسخ طرفین درج شود، چنین شرطی باطل بوده و موکل می تواند عزل وکیل را اعلام نماید. در حالی که، مشاور حقوقی تابع قواعد وکالت نیست.
3- مشاور حقوقی نیازی به گذراندن دوره تخصصی یا اخذ مجوز از ارگان های خاصی ندارند و با داشتن مهارت حقوقی لازم می تواند شروع به فعالیت نمایند اما وکیل پایه یک دادگستری ملزم به گذراندن دوره کارآموزی هستند.
4- دیگر تفاوت وکیل پایه یک دادگستری با مشاور حقوقی، در حدود اختیارات و وظایفشان است. به گونه ای که اصولاً وکیل پایه یک دادگستری دارای تمامی اختیارات بوده اما مشاوران حقوقی دارای اختیارات محدودتری هستند.
5- آخرین تفاوتی که به آن می پردازیم، ممنوعیت استخدامی وکیل پایه یک دادگستری است. چرا که، وکلای دادگستری نمی توانند به صورت رسمی به استخدام شرکت ها و سازمان های دولتی در آیند. اما می توانند به صورت موردی به شرکت های فوق مشاوره بدهند. در حالی که، این مورد برای مشاور حقوقی امکان پذیر بوده و می توانند به استخدام سازمان ها و شرکت ها درآیند.
سخن پایانی:
همه اشخاص حق مراجعه به دادگستری به عنوان مرجع قانونی تظلمات را دارند. اما برخی اشخاص به دلیل مشکلات مالی از وکیل دادگستری استفاده نمی کنند.
طبق قوانین، کانون وکلای دادگستری موظف است در صورت معسر بودن افراد، وکیل معاضدتی معرفی کند بنابراین بدون همراهی وکیل دادگستری اقدام به طرح دعوی نکنید تا خسارت بیشتری به شما وارد نشود.
۴ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
با سلام ما ساکن در بلوک شش واحدی هستیم که یک سال پیش یکی از ساکنین بخاطر مشکل شدید مالی مجبور شد که آپارتمان خود را اجاره بدهد و خودش در خانه دخترش زندگی کند و چون آپارتمانش دو خوابه بوده کل وسایل زندگیش رو در یک اتاق خواب میگذارد و درب اتاق رو قفل میکنه و آپارتمان رو به یک زن و مرد با یه سگ اجاره میده و مستاجر هم از همون روز اول در رو باز کرده و از یکسری وسایل استفاده کرده و یکسری رو هم به گفته صاحب خانه دزدیده است و حالا که وقتش تمام شده پول پیش رو گرفته و رفته و وقتی صاحب خانه فهمیده کلی وسایل دزدیده شده شکایت کرده و مستاجرش به دروغ گفته من چند روز کلید خانه ام رو دادم به عباد چون با من بسیار دشمنی داشته و داره و به نوعی میخواد زهرش رو با این تهمت به من بزنه من چه کار باید کنم ممنون میشوم سریع منو راهنمایی بفرمایید
با سپاس فراوان
عرض ادب و احترام
به این سوال پاسخ داده شد.
ارادتمندم استاد گرامی
خواهرم اپارتمان مادرم را که با پدرم شریک بودند ۶ سال بعد فوت مادرم با فریب پدرم فروختند کاغذی با امضای جعلی وراث به پدرم نشان دادند و خودش را بعنوان مالک ۳دانگ یعنی مادرم جا زدند و ثمن معامله را هم پدرم فردای معامله به حساب خواهرم واریز کردند اماتا کنون ن ثمن را پس داده نه سهمی به وراث داده اند بنده اکنون متوجه وجود ملک مادرم شدم و با برگه تاییدیه بنگاه که تایید کرده خواهرم بدون مالک بودن خود را بعنوان مالک جا زده و فروشنده ملک نامش ثبت شده بنده شکایت فروش مال غیر زدم خواهرم با برگه حاوی امضاهای جعلی ورثه برادرم را هم فریب دادند و ایشان هم بعنوان شاهد قولنامه فروش را امضا کردند سوال بنده اینست غیر از شکایت فروش مال غیر من تحت چه عنوان بقیه وراث میتوانند از ایشان شکایت کنند مثلا جعل یا کلاهبرداری یا فریب و اغوا هدف من انجام شکایات متعدد کیفری است مثلا پدرم تحت چه عنوان برادرم چه عنوان و خواهرم چه عنوانی شکایت از وی بکنند البته ۲ خواهرم رضایت داده اند و من و برادر و خواهر بزرگم و پدر شاکی هستیم
عرض سلام و وقت بخیر
انتخاب عناوین مجرمانه صحیح با مقام قضایی می باشد اما برای شروع تحقیقات مقدماتی اتهامات ۱- فروش مال غیر ۲- جعل ۳- استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید